Hockey Night kisapuisto (klo. 16:00 Ketterä vs KeuPa HT, klo. 19:00 SaiPa All Stars vs Ketterä All Stars) | SaiPa

Hockey Night kisapuisto (klo. 16:00 Ketterä vs KeuPa HT, klo. 19:00 SaiPa All Stars vs Ketterä All Stars)

Korona-aika on aiheuttanut tunnetusti suuren vaikutuksen urheiluseurojen, tapahtumien ja monen muun alan tulonmuodostukseen.

Lauantaina 19.3. järjestettävässä tapahtumassa pelataan ensin virallinen Mestiksen päätöskierroksen ottelu Ketterä - KeuPa HT alkaen klo 16.00. Mestis-ottelun jälkeen klo 19.00 kohtaavat SaiPan ja Ketterän All Stars -joukkueet.

SaiPa ja Ketterä olivat järjestämässä yhteistyössä tukiottelua jo elokuussa 2020, tuolloin tapahtuma kulki nimellä Ville Koho -juhlaottelu ja siihen myytiin lähes 500 lippua. Tapahtuma on kuitenkin jouduttu siirtämään jo useampaan kertaan rajoitusten vuoksi.

Nyt maaliskuussa järjestettävä Hockey Night Kisapuisto korvaa tuon Ville Koho -juhlaottelun. Aiemmin ostetut liput käyvät maaliskuun tapahtumaan.

Ottelun tuotto ohjataan eteläkarjalaisen jääkiekon tukemiseen ja tulot jaetaan tasan Ketterän ja SaiPan välillä.

Tapahtumassa on luvassa myös paljon muuta, myöhemmin tarkentuvaa ohjelmaa.


Hienoa tuoda taas Mestis-kiekkoa näytille Lappeenrantaan. Eletään edelleen haastavia aikoja urheiluseurojen talouden suhteen ja tällä tapahtumalla onnistuessaan on iso merkitys molemmille seuroille, Ketterän Urheilujohtaja Turkka Partanen kommentoi.

Tapahtumassa juhlitaan alueen jääkiekon pitkää ja hienoa historiaa ja samalla vahvistetaan yhteistä tulevaisuutta. Edellinen Mestis-peli veti Kisapuistossa tuvan täyteen, toivottavasti samaan päästään jälleen, SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen lisää.

SaiPan joukkueen kokoajana toimii itseoikeutetusti Ville Koho.

Ketterän All Stars -joukkueen GM Jari "Elmo" Lifländer kokoaa jo kovaa vauhtia omaa Ketterän dream teamiaan ja uskon että molempien joukkueiden taholta tullaan kaukalossa näkemään varsin värikäs kokoonpano, Partanen päättää.

Pidätämme oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin vallitsevan tilanteen luoman epävarmuuden vuoksi. Ottelu tullaan kuitenkin toteuttamaan jossain ajankohdassa, jos 19.3. tapahtumaa ei pystytä järjestämään.

Myynnissä on tapahtumalippu hintaan 20 € ja VIP-lippu (sisältää VIP-illallisen) hintaan 80 €. Lipuilla näkee molemmat ottelut.

 


 


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!